lunes, 26 de mayo de 2014

Radio Lecxit La Sardana (maig de 2014)

Enguany, RàdioBadia ha col·laborat amb el projecte Lecxit que la Fundació Bofill està fent al CEIP La Sardana de la nostra localitat.  Ja són 3 anys els que apropem el món radiofònic a nens i nenes d'aquesta escola fent un taller amb ells, la seva dinamitzadora i els voluntaris d'aquest interessant projecte que potencia la lectura com a garantia d'èxit educatiu.

Durant dues sessions hem vist com es fa un guió, com es grava i com s'editen els sons fins a aconseguir un gran programa.  A més, el segon dia vam contar amb la presència de l'Anna Maria i la Lucia, dues noies del CEIP la Sardana que ja és el tercer any que participen en Lecxit i que, a més, fan el taller de RàdioBadia per a joves amb el seu programa "Un poco de todo".   Amb la seva experiència, van ser les encarregades de donar l'entrada a la gravació i van fer de tècniques de so i de fotògrafes.

Aquí us deixem Ràdio Lecxit La Sardana, un gran treball de tots plegats i dues tardes molt divertides.

Fins a molt aviat!

Presentació i primera gravació de prova


Programa Ràdio Lecxit la Sardana




Tot el grup a punt per gravar

La Lucia i L'Anna Maria planificant la feina

Gravant!






jueves, 22 de mayo de 2014

Ràdio Muñeira, 4t programa

Els nois i noies del CEIP La Muñeira han vingut a gravar el 4t programa de "Ràdio Muñeira".  Va ser un matí molt interessant en el que vam aprendre com és el procès de gravació i edició de sons per tal de què, allò que ells portaven en un guió, ara el pugueu escoltar tots i totes com a un gran magazín.

Fins a la propera Ràdio Muñeira!